- 
English
 - 
en
French
 - 
fr
German
 - 
de
Dutch
 - 
nl

GEVEN

WAAROM GEVEN AAN DE KERK?

Met de giften die binnenkomen wordt er geïnvesteerd in kerkactiviteiten in Antwerpen. Wij geloven dat God zijn koninkrijk bouwt door o.a. onze levens en onze giften. Door de activiteiten die wij als kerk organiseren kunnen wij mensen bereiken die God zoeken en kunnen mensen in contact komen met het levensveranderende evangelie van Jezus Christus. 

WILT U ONZE KERK EN DAARMEE GODS WERK ONDERSTEUNEN?

Er bestaat een gelegenheid om dit te doen middels giften. Wij geloven dat God zijn belofte omtrent geven en ontvangen als zegen op uw leven zal laten komen. Jezus Christus beloofde ons:

Geeft en u zal gegeven worden: een goede, gedrukte, geschudde, overlopende maat zal men in uw schoot geven. Want met de maat, waarmede gij meet, zal u weder gemeten worden.

LUCAS 6: 38
HOE KAN IK GEVEN?

Geven aan de kerk kan in de collecte die tijdens de diensten wordt opgehaald, maar u kunt ook een bedrag overschrijven op de rekening van de kerk. Ons rekening nummer is: BE46363156965036 t.n.v Evangelie Gemeente De Deur Antwerpen 

Tijdens de diensten kunt u ook geven door middel van een QR-code. Dit is een makkelijke manier van geven, waarbij u met uw mobiele telefoon kan geven via Payconiq (Bancontact).